Kapcsolat

VÁRKÚTI TURISTAHÁZ és
KÓBORLÓ PANZIÓ

3325 Noszvaj, KÜLTERÜLET, Várkút utca

Telefon:
+36704108525-Kerecsendi Nándor

E-mail: varkutith@gmail.com

Nyitva tartás:
Egész évben igény szerint.

Érkezés előtt kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben érdeklődjön az aktuális szabad helyekről és nyitva tartásról.

 Eger felől Noszvaj előtt ki van táblázva a letérő, a 8-as km után.

• Noszvaj felől Eger felé haladva a falut jócskán elhagyva kell letérni.      

•  A turistaház erdőben található. 2,5 km erdei úton (vízátmosásos, köves) lehet megközelíteni.

A "HOL VAN VÁRKÚT?" címszó alatt részletes tájékoztatót talál.

VENDÉGKÖNYV

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#8 - Mogyorosi Csaba2013.01.18. 19:07

Sajnos én nem tudok hasonlóan jókat mondani a tartozkodásunkról a turistaházban mint az előttem szólók. Gyönyörű környék, szépen felújított szállás, de sajnos nincs fűtés. Gyerekekkel érkeztünk és a szobában 14 fok várt ránk és ez így is maradt a 3 napra és két éjszakára amit ott töltöttünk December végén. Az ebédlőben is hasonlóan 14-15 fok között mozgott a hőmérséklet. A hosszú túrák után jól esett volna lefürödni, de 14 fokban hideg vízben nem volt kedvünk hozzá, csak a második nap fanyarodtunk rá. Fele társaság jól megfázott mire hazamentünk. A személyzet rendes és barátságos volt, de mégegyszer nem szeretnék egy hasonló telelést gyerekekkel. Azt javaslom érdeklődjenek a kazán állapotáról mielőtt odalátogatnak.

KEDVES CSABA, NAGYON SAJNÁLJUK HOGY ÍGY TÖRTÉNT, IGYEKSZÜNK EZEN VÁLTOZTATNI A JÖVŐBEN.
SAJNOS TÉLEN NEM EGYSZERŰ EGY ERDEI HÁZ KIFŰTÉSE.
2 KAZÁN MŰKÖDIK ÁLLANDÓAN ÉS A NAPKOLLEKTOR.
A JÖVŐBEN KEVESEBB SZOBÁT ADUNK KI, HOGY A TÖBBIBEN ELÉG MELEG LEHESSEN.

#7 - Halmos Péter " Pamír "2013.01.03. 15:27

A veterán pilóták évente szoktak találkozni. Azt hiszem A Várkút túristaház utolsó vendégei is mi voltunk a felújítás elott.
Akkor is nagyon jól éreztuk ott magunkat. Igy esett a választás újra a Várkútra. A 2012évi találkozóra érkezve csodát láttunk a régi házra alig ráismerve. Franciska és Frigyes szeretete kulon koszonetet érdemel. Kényelemben tobbet kaptunk mint amire számítottunk. Nemzetkozi klubunk idén Cseh országban fog találkozni, de remélem a 2014 es megint itt lesz. Sok sikert a további uzemeltetéshez, hogy 2014-ben újra itt olelhessuk egymást.

Pamír a veterán pilóta klub viceprezidentje koszoni az oregek nevében

#6 - Csizmadi András2013.01.02. 17:04

Mi 53 főre béreltük ki a túristaházat 2012 szilveszterekor.Az egyeztetés során kért kívánságaink kivétel nélkül teljesítve voltak.(babaágy,pótágy,vegetáriánus étkezés,liszt és gluténmentes étkezés)A személyzet erején felül teljesített ,hogy a 3 nap alatt ahol csak lehet kedvünkbe járjon.A szállás egyszerű , de nagyon igényes.A vizesblokkok minden igényt kielégítenek.Maga a túristaház gyönyörű környezetben fekszik mint azt a fotók is bizonyítják.A büfé árai nagyon korrektek voltak.Jó szívvel ajánlom bárkinek a helyet.

Csizmadi András

#5 - Rozi2012.11.15. 12:34

Gyönyörű környék, igényes, szép szállás. 3 kisgyerekkel is nagyon kényelmesen elfértünk, remekül éreztük magunkat mind!
Jó szívvel ajánlom minden ismerősömnek!

#4 - Kissné Ibolya2012.11.05. 19:24

A férjem és én idén voltunk először és remélhetőleg nem utoljára egy csodálatos hétvégén Várkúton. A hely varázslatosan szép és csöndes. Mi teljesen ki tudtuk pihenni itt magunkat hála a remek tulajdonosoknak és alkalmazottaiknak. Egy kisebb meglepetésben is részünk volt, mivel egy csodálatos vacsorát tölthettünk együtt a férjemmel a házassági évfordulónkon úgy, hogy arról addig sejtésünk se volt.
Köszönünk szépen mindent, visszavágyunk!

#3 - Forgács S.2012.11.03. 12:02

Tavaly és az idén is voltunk , 2-2 éjszakára. Igazán vendégbarátok a tulajdonosok, és az alkalmazottak is. :), próbálnak minden igényt teljesíteni. Ár/érték arány kiváló.
Ha nem a "legideálisabb" az időjárás,úgy lehet találni elfoglaltságot a házban is, főleg a gyerekeknek. A berendezés igényes, új, TISZTASÁG van mindenütt. A menü mennyiségre és minőségre jó. A felvezető út nem vészes (ültetett sportkocsinak nem ajánlom), egy átlagos autóval és odafigyelve gond nélkül fel lehet jutni, kb. 10 perc. Természet és túrakedvelőknek kiváló a hely, több túristaút közül lehet választani.
Mindenkinek ajánlom, én visszatérek !

#2 - D.Orsolya2012.10.27. 18:16

Minden szuper volt, csak jó élményben volt részünk! Csend, természet, túrista utak, jókat kirándultunk. A reggeli is finom, elegendő volt. Reméljük hamarosan visszatérhetünk! Ideális szálláshely fiataloknak, időseknek, családoknak egyaránt.:) A feljutás nem egyszerű, de akit ez eltántorít...az egy nagyon jó dolgot hagy ki az életéből. Nagyon természetközeli, imádtunk az "erdő közepén" aludni:) Visszavágyunk!

#1 - Szécsi Krisztina2012.09.14. 11:59

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a turistaházban. A szoba tiszta, kényelmes, a környezet rendezett, a kiszolgálás kedves és készséges.
2012.09.08.