Kapcsolat

VÁRKÚTI TURISTAHÁZ és
KÓBORLÓ PANZIÓ

3325 Noszvaj, KÜLTERÜLET, Várkút utca

Telefon:
+36704108525-Kerecsendi Nándor

E-mail: varkutith@gmail.com

Nyitva tartás:
Egész évben igény szerint.

Érkezés előtt kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben érdeklődjön az aktuális szabad helyekről és nyitva tartásról.

 Eger felől Noszvaj előtt ki van táblázva a letérő, a 8-as km után.

• Noszvaj felől Eger felé haladva a falut jócskán elhagyva kell letérni.      

•  A turistaház erdőben található. 2,5 km erdei úton (vízátmosásos, köves) lehet megközelíteni.

A "HOL VAN VÁRKÚT?" címszó alatt részletes tájékoztatót talál.

VENDÉGKÖNYV

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#28 - Koncsik Attila2014.09.29. 09:42

Fantasztikus 4 napot töltöttünk ezen a szép,települések és közutak zajától mentes kulturált,rendezett helyen.Sokat kirándultunk,sétáltunk.Gyertyalámpás éjszakai túrán is részt vettünk mely során a közeli kilátáshoz mentünk fel,ahonnan éjszaka tiszta időben 51 település fényeit lehet látni.Vendéglátónktól Nánditól,nem tudtunk olyan dolgot kérni amit maximálisan ne teljesített volna.A szállás gyönyörű,a szobák tiszták,az ételek finomak és elegendőek.Mindenkinek ajánlani tudom,legyen az pár,család,kisebb-nagyobb baráti társaság,túracsoport,táborozók,vagy násznép.Köszönjük Nándinak a segítőkészségét,rugalmasságát,Franciskának és Frigyesnek pedig azt,hogy ezt a szép szállást létrehozták.Üdvözlettel:Erika,Zsuzsi,Levente Attila.U.i.Még biztosan vissza térünk.Egyrészt a szállás miatt,másrészt,mert van még a környéken néhány hegycsúcs (többek között a Cseres)amit nem hódítottunk meg.Remélem akkor Nándi is velünk tart.

#27 - Bakó Csabáné2014.09.14. 20:14

Csodálatos négy napot töltöttünk itt ezen a gyönyörű helyen. Kedves gondnokkkal, aki maximálisan kedvünkre tett, kifogástalan tisztaság fogadott, finomakat főzött. Kirándulás sem maradt el, pedig az eső rengeteget beleszólt az ott létünkbe.Életemben először amitől nagyon félek most megtörtént velem. Éjszaka a korom sötét erdőben másztam fel a hegyre a noszvaji bortúra után, kicsit eltévedtünk, de megtaláltuk végül is a helyes utat, de életemben ilyen gyorsan nem mentem még felfelé a hegyre.Ide még visszamegyünk ,mert gyönyörű helyen van ez a gyönyörű panzió. Köszönjük : Bakóék Szolnokról. 2014.09.14.

#26 - Taiko Hungary Japándob Egyesület2014.08.16. 12:01

25 fős, igen vegyes csapattal tartottuk a 2014 évi dobtáborunkat a turistaházban, és nagyon jól éreztük magunkat. Az esős fogadtatás ellenére végül is feljutottunk a hegyre, és tiszta, rendes szállás várt minket. Találtunk kellemes, tágas kinti helyet a 25 fő részére a (nem kicsi) japándobjainkkal együtt, és jókedvvel, sikeresesen töltöttük el a hétvégét odafent. A táj gyönyörű (azért kisebb kirándulásokra is jutott időnk), az esti tábortűznél való gitározás az enyhe augusztusi éjszakában is felejthetetlen élmény volt.
Köszönjük!

#25 - Körmendi Edit2014.08.08. 21:13

Szolnokról látogattuk meg ezt a csodás helyet, hirtelen ötlettől vezérelve, sajnos csak egy éjszakát tudtunk most itt tölteni, de biztosan visszamegyünk! Szuper a ház, tényleg minden igényt kielégítő, modern és kényelmes! Nagyon kedves és rugalmas a személyzet! Csodálatos a környezet, a természet, az erdő! Érdemes itt megszállni, túrázni, nézni a hegyeket a kilátóból, megérinteni a reggeli harmatot a bokrok levelein, teleszívni a tüdődet az illatos levegővel, érezni, hogy élsz! Köszönjük!

#24 - Szakál Judit2014.07.21. 11:15

Debrecenből érkeztünk július 30.-án vacsorára a gyönyörű környezetben található Panzióba, ahol egy éjszakát töltöttünk. A számunkra reggel óta tartó túrázás ( Szomolya - kaptárkövek, barlanglakások, fazekasműhely ), pincelátogatás ( Kaló Imre, a borászok királya ) után nagyon jó volt végre megérkezni, ahol szeretettel fogadta több mint 30 fős tantestületünket Nándi. Már a szervezés, előkészítés szakaszában is megtapasztaltam a rugalmas ügyintézést, email-emre választ szinte azonnal kaptam Franciskától, telefonon pedig bármikor beszélhettünk. Korrekt árajánlatot, szobalistát, reggeli rendelést kaptunk, ami megkönnyítette a szervezőink munkáját. Az előzetes híresztelés ellenére ( nem tud a busz felmenni ) mindenki busszal érkezett a Panzió bejáratáig. A megoldás erre is meg lett volna, mert felajánlották hogy autót küldenek le értünk és csomagjainkért. Elfoglaltuk helyünket, szép, tiszta szobák vártak. Tényleg csodálatos helyen, mindentől távol, vadregényes környezetben érezhettük jól magunkat. Erre vágytunk! Másnap, a megrendelt bőséges reggeli után a de la Motte kastélyba indultunk, majd Mezőkövesden a Kisjankó Bori Házban fejeztük be kirándulásunkat. Köszönjük a vendéglátást, reméljük találkozunk még!

#23 - Mészáros Luca2014.06.10. 09:13

Nagyon jól éreztük magunkat Várkúton, fantasztikus volt egy ilyen szépen felújított, tisztán tartott szálláson lakni. A gyerekeknek is nagyon tetszett mind a szállás, mind az ellátás.(reggeli)
A kollégáik nagyon kedvesek, közvetlenek, segítőkészek.
Sajnáltuk, hogy nem időztünk többet a szálláson, jó lett volna egyszerűen csak élvezni a természetet, a madárdalt, a nyugit. (Ezt utólag a tanítványaim közül is többen mondták, sajnos már meg voltak addigra szervezve a programok, amik egyébként szintén nagyon jól sikerültek.)

Még idén visszafogok térni Önökhöz, Várkútra, a férjemmel és a két kisfiammal, mert nekik is mindenképp meg szeretném mutatni ezt a kis földi paradicsomot!

A hely hírét természetesen visszük mindenhová, terjesztjük: kollégáknak, barátoknak, rokonoknak adjuk/adtuk tovább a nevet, az elérhetőségeket!

#22 - Ildikó és Józsi2014.05.12. 14:55

Kora tavasszal töltöttünk egy hosszú hétvégét Várkúton. Nagyon jól éreztük magunkat! A levegő harapnivalóan friss volt és tiszta. A túraútvonalak a környéken jól kitáblázva, a táj gyönyörű. A szállással és az ellátással is meg voltunk elégedve! Még biztos visszatérünk!

#21 - Berényi Anita2014.05.06. 09:41

Májusi hétvégén voltunk a panzióban igen nagy társasággal. Mindennel meg voltunk elégedve. Bár az idő nem volt éppen kegyes hozzánk, szerencsére egy közösségi helyiség megoldotta a problémákat. Nagyon szép, nyugodt környezet, kedves vendéglátók, visszatérünk :)

#20 - Zsófi és Balázs2014.04.25. 11:31

Erdei környezetben, de mégis kulturáltan! Nagyon jól éreztük magunkat, egészen úrias a fürdőszoba a sarokkáddal. Finomak a házi lekvárok, és rég ettünk ilyen finom sűlt csirkecombot. A folyosói wc zárja azonban elég hangos, sokszor felébredtünk rá, de gondolom ezt orvosolni lehet. Jó lenne, ha környezetvédelmére is felhívnák a figyelmet pl: lehetne a szemetet szelektálni. Amúgy nagyon sok sikert és sok vendéget!

#19 - Mészárosék2014.04.22. 16:39

Férjemmel 4 napot töltöttünk a turistaházban.Remekül éreztük magunkat, tisztaság volt mindenhol, kedvesek és figyelmesek voltak velünk. Az erdő pedig csodálatos, nagyokat túráztunk, szeretnénk még visszatérni ide a gyerekeinkkel és az unokákkal! Ajánljuk mindenkinek aki az erdőt szereti.