Kapcsolat

VÁRKÚTI TURISTAHÁZ és
KÓBORLÓ PANZIÓ

3325 Noszvaj, KÜLTERÜLET, Várkút utca

Telefon:
+36704108525-Kerecsendi Nándor

E-mail: varkutith@gmail.com

Nyitva tartás:
Egész évben igény szerint.

Érkezés előtt kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben érdeklődjön az aktuális szabad helyekről és nyitva tartásról.

 Eger felől Noszvaj előtt ki van táblázva a letérő, a 8-as km után.

• Noszvaj felől Eger felé haladva a falut jócskán elhagyva kell letérni.      

•  A turistaház erdőben található. 2,5 km erdei úton (vízátmosásos, köves) lehet megközelíteni.

A "HOL VAN VÁRKÚT?" címszó alatt részletes tájékoztatót talál.

VENDÉGKÖNYV

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#38 - Hodál Tímea2015.06.12. 11:24

Én egy 40 fős születésnapi meglepetés partyt szerveztem a férjemnek a panzióba ami felejthetetlen élmény marad mindenkinek! Nándi nagyon segítőkész volt, a vacsora és a reggeli bőséges és nagyon finom volt.A szobák és a mosdók tiszták, kulturáltak. Köszönet mindenért!

#37 - 8+6 fős családi baráti társaság2015.05.18. 21:56

Egy hétvégi térségbéli kirándulásunk bázisaként esett a választás a Várkúti turistaházra. Összességében: nem bántuk meg, sőt! A szállással, étkezéssel, személyzettel (Nándi + konyhás néni) teljes mértékben elégedettek voltunk, köszönjük szépen ezúton is szíves vendégszeretetüket és munkájukat! A hely/környezet lenyűgöző, tényleg csak ajánlani tudjuk bárkinek, aki a Bükk ezen részén keres megfizethető (=jó ár/érték arányú) szállást…

További sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánunk!

#36 - Jeneiné Gaál Mária2015.04.13. 10:49

Húsvétkor két éjszakát töltöttünk ,nagy családi körben a turistaházban,ahol nagyon jól éreztük magunkat.A szobák,fürdők tiszták.A nagy ebédlő alkalmas a szórakozásra.A környezet,a levegő pedig a túrázást teszi kellemessé.a kiszolgálás udvarias és finom,olcsó az étel.
Alkalomadtán visszamegyünk.

#35 - Szandra2015.02.15. 11:57

2006 baj jártam ott. Erdei Iskolai program keretében az osztállyal. Imádtuk. Ma visszalátogatok!

#34 - Bakóné Pető Ildikó2015.01.15. 20:35

A 11fős társaságunk karácsony után járt ott,felnőtt gyerek vegyesen,mindenki nagyon jól érezte magát.Isteni volt a forralt bor ,utolag is örök hála érte.Nagyon tetszet mindenkinek az éjszakai séta ,és az a csend megfizethetetlen.Maximális kiszolgálást,és odafigyelést kaptunk.Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki egy kis nyugalomra vágyik.Túrázási helynek első osztályu.Utólag is köszönünk mindent.Bakó,Petró és Szabó család.

#33 - Mikes-Turák Judit2015.01.13. 08:47

Soha nem hittük volna, hogy Magyarországon van ilyen csendes, GYÖNYÖRŰ, edugott hely, tiszta környezettel. Fantasztikusan éreztük magunkat, mintha megállt volna az idő egy kis időre (bár sokáig így lett volna). Köszönjük szépen a vendéglátást, a kedves- (nem rányomulós kiszolgálást)! Üdvözlettel: A Vincze- és Mikes Család!

#32 - Szolnokról2014.11.18. 14:40

Egyesületünk kellemes hétvégét töltött a turistaházban. Csodás környezet, szép, tiszta szállás, gyönyörű idő volt! Hazaindulva az ötéves kisfiam azt kérdezte, hogy mi mikor fogunk ilyen házban lakni az erdő közepén? :)

#31 - Anna és Gábor2014.11.02. 15:59

Mi az esküvői bulinkat tartottuk a házban október elején. Ajánlani tudjuk hasonló programokra (is), mert egy helyen lehet a szállás és a buli, minden adott hozzá a házban, a környezet gyönyörű, a vendégeket színvonalas helyen lehet elszállásolni, és különleges emlékként maradhat meg mindenkinek. A környéken a fotózkodás is jó helyszíneket kínál. Mi nagyon jól éreztük magunkat, és köszönjük Nándinak a segítségét, és nagyra értékeltük a türelmét. :-)

#30 - Vitarex Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft2014.10.20. 15:23

Köszönet Nándinak a figyelmes kiszolgálásért, a mindenre kierjedő gondoskodásért, Franciskának a rugalmas ügyintézésért. Mesebeli hely, tiszta levegő, számtalan kirándulási lehetőség fogadott minket. Ajánlom mindenkinek a Felsőtárkányból induló kisvasutat. Nemcsak gyerekeseknek élmény. Borkóstoláson, kastélynézésen, gitározós esti sütögetésen töltődtek fel a cég dolgozói. Igazán kár, hogy ma hétfő van:) Jól éreztük magunkat, köszönet érte!

#29 - Belcsik Edit2014.09.29. 20:07

Feledhetetlen 6 napot töltöttünk el ezen a csodálatos helyen!Nagyon szép, tiszta, barátságos volt a szállás az ételek nagyon finomak voltak és a mennyiségük is elegendő.Nándi segítőkészsége,odafigyelése és közvetlensége pedig maximális!A gyertyalámpás éjszakai túra is nagyon szép élményekben gazdag volt!Rengeteg látni való van a környéken,sétálni,túrázni vagy akár pihenni vágyóknak is egyaránt!!Mi csak jót tudunk mondani és köszönetet ezért a szép helyért Franciskának,Frigyesnek!Nándinak nagyon szépen köszönjük az odafigyelést,kiszolgálást és a jó hangulatban eltöltött estéket!!Mi biztosan vissza megyünk :) Üdvözlettel:Edit,Sanyi Vecsésről 2014.09.29.