Kapcsolat

VÁRKÚTI TURISTAHÁZ és
KÓBORLÓ PANZIÓ

3325 Noszvaj, KÜLTERÜLET, Várkút utca

Telefon:
+36704108525-Kerecsendi Nándor

E-mail: varkutith@gmail.com

Nyitva tartás:
Egész évben igény szerint.

Érkezés előtt kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben érdeklődjön az aktuális szabad helyekről és nyitva tartásról.

 Eger felől Noszvaj előtt ki van táblázva a letérő, a 8-as km után.

• Noszvaj felől Eger felé haladva a falut jócskán elhagyva kell letérni.      

•  A turistaház erdőben található. 2,5 km erdei úton (vízátmosásos, köves) lehet megközelíteni.

A "HOL VAN VÁRKÚT?" címszó alatt részletes tájékoztatót talál.

VENDÉGKÖNYV

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#49 - Stotü2020.06.10. 14:30

Üdv!

Nagyon szép emlékek kötnek ehhez a helyhez. Még a 2000-es évek elején jártunk oda néha 60-ad magammal. Zenés,hangos társaság voltunk. Az akkori vendéglátóink felülmúlhatatlanok voltak minden tekintetben. Sajnos a nevükre már nem emlékszem,de ha olvassák a soraim innen is üdvözlöm őket.( ha valaki tudja a neveket előre is köszönöm) Néha Noszvajig elhallatszott a zene amit csináltunk. Aztán jött egy váltás . A vendéglátóink még mindig kedvesek voltak,de koránt sem annyira rugalmasak mint az elődjeik. Régi szép idők. talán még vissza nézünk.

#48 - Krizsán Tímea2017.10.08. 15:44

Csodás hely,a nyugalom szigete.Az ételek minősége a vendégek kiszolgálása maximális.A szobában a fűtéssel sem volt semmi gond.
Sok sikert Nándinak ehhez a csodás ékszerdoboz működtetéséhez.Köszönjük hogy ott lehettünk ♡

#47 - Tóth-Lelesz Hajnalka2017.02.21. 19:59

Önöknél töltöttük a szilvesztert 40 fős társasággal. Az étel finom és bőséges, a kiszolgálás kiváló volt. Nagyon kellemesen telt el az a pár nap, messze a világ zajától. Nagyon jól érezte magát mindenki a társaságból. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a lehetőséget a közös társasjátékozáshoz, beszélgetéshez, kiránduláshoz.
Csak ajánlani tudom másoknak is a Várkúti Turistaházat!

#46 - Kovács Tímea2016.09.21. 15:13

Párom 40. szülinapjára szerveztünk itt meglepetés bulit, 40 fős társasággal. Nagyon jól éreztük magunkat, a környezet meseszép, mindenkinek ajánlom, hogy menjen fel a domb tetejére, nagyon szép fentről a kilátás. A ház is teljesen rendben volt. Mi saját ellátással mentünk, bográcsgulyást főztünk, ettünk-ittunk, jót buliztunk. A meglepetés kicsit nehézkesen sikerült a rossz útviszonyok miatt, de végül ezt is megoldottuk. Nagyon köszönjük az előzetes szervezésben a kedvességet és az együttműködést. Ajánljuk a helyet mindenkinek, aki szép környezetben szeretne kikapcsolódni...

#45 - Pozsár Csaba2016.07.01. 10:28

Harmadik alkalommal voltunk Önöknél húsz fő feletti népes baráti társasággal, gyerekekkel, babákkal; nagyon jól éreztük magunkat, a kellemes környék, a zöld és a nyugalom jó kikapcsolódás Budapest forgataga után.

#44 - Kovács Tünde2016.05.06. 18:58

Nagyon szépen köszönjük , hogy Önöknél tölthettünk el egy érdekes és élményekkel teli napot. Mindenki nagyon jól érezte magát. Nagyon szép helyen voltunk, maga volt a nyugalom és a béke „szigete”.

#43 - Hun Ferenc2015.12.15. 17:44

Feleségem 40dik születésnapját ünnepeltük itt a barátainkkal, mikuláskor ;)
Irtó szuper hétvége volt, valóban emlékezetes élmény volt mindannyiunknak, nemcsak az ünnepeltnek. Az ellátás bőséges volt, igazán minden igényt kielégítő. Minden bizonnyal visszajövünk még, hiszen a környék számtalan látványossága közül alig csak párat sikerült megcsodálnunk ez alatt a rövid hétvége alatt. Még egyszer köszönöm a segítségüket és a lehetőséget, hogy itt lehettünk!

#42 - Huszka Ágnes2015.10.14. 11:23

Mesés élményekkel gazdagodtunk ezen a csodálatos helyen. A természeti környezet csodálatos, az én alföldi szemem imádta a sok dombot. Az erdő a köd ellenére , vagy épp a köd titokzatos hatása miatt is meseszép volt. Az " ellátmány" olyan bőséges és finom,amilyet csak képzelhettünk. Nándi vérbeli vendéglátó, kedves szolgálatkész.A ház pedig a sok fával nagyon kedvünkre való volt. A környékenlévő sok szépség miatt is feltétlenül szeretnénk más évszakban is visszajönni. Köszönjük.

#41 - Bánfi Attila2015.10.06. 21:21

Nagyon szép hely, és kitűnő a kiszólgálás. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm.

#40 - Kóbor Franciska2015.07.07. 20:39

Zolnai Györgyné, Erzsi az Alföld Turisztikai Egyesület tagjaival járt Várkúton június végén, engedélyével bemásoltam kedves levelének egy részletét:
"Örülök, hogy rátaláltam a Várkúti-turistaházra, amikor a szállást kerestem. Sikerült a kis csapatot is összehoznom, a 18 főt és végre a program is elkészült.
Gyönyörű környezetben voltunk Önöknél.Szép a táj, nagy a csönd, kényelmes és szép a szállás. Finomak voltak az ételek, udvarias és figyelmes a kiszolgálás.
A csapatunk összetételét nézve 2 fő már betöltötte a 76. évet, de szívesen feljöttek Szilvásváradon a Kalapat kilátóhoz gyalogosan.Ők 33 éve minden évben oszlopos tagjai a nyári-táboroknak.
Utolsó este kis tábortűz mellett beszélgettünk, énekelgettünk.
A nagy hőségből szerencsére nem éreztünk sokat, mert az erdő fái hűvöset adtak.Láttuk sajnos a csonka fákat is, melyeket a vihar okozott.
Összegezve: nagyon jól éreztük magunkat, köszönet mindenért!!!"